Кметът на Кюстендил Огнян Атанасов и Девойки Кюстендилска пролет 2024 се включиха в инициатива по залесяване на „Хисарлъка“

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, зам.-кметът Кристиян Иванчов и Девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 се включиха в инициатива по залесяване на „Хисарлъка“
Казват, че всеки човек поне веднъж в живота си трябва да засади дръвче и да остане във вечността, затова акцент в програмата във вчерашния ден, част от пролетните празници в Кюстендил, бе еко инициативата по залесяване на част от гората, заобикаляща Късноантичната и средновековна крепост „Хисарлъка“!
„ Акцията по залесяване е само началото на редица инициативи, с които да облагородим града ни и заобикалящата ни природа – и заедно да засадим бъдещето“, каза кметът на Общината инж. Огнян Атанасов, а девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 г. обещаха да наблюдават развитието и растежа на своето дръвче.
Благодарим за приказните кадри на Росен Христов!

Свързани новини

Незабравим и грандиозен спектакъл подари ансамбъл „Танец“ на жителите и гостите на Гоце Делчев

vesito

Открит урок по йога за деца в Благоевград

vesito

Проблемът на кръстовището при ЮЗУ Благоевград вече е решен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.