Кметът на Кюстендил Огнян Атанасов и Девойки Кюстендилска пролет 2024 се включиха в инициатива по залесяване на „Хисарлъка“

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, зам.-кметът Кристиян Иванчов и Девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 се включиха в инициатива по залесяване на „Хисарлъка“
Казват, че всеки човек поне веднъж в живота си трябва да засади дръвче и да остане във вечността, затова акцент в програмата във вчерашния ден, част от пролетните празници в Кюстендил, бе еко инициативата по залесяване на част от гората, заобикаляща Късноантичната и средновековна крепост „Хисарлъка“!
„ Акцията по залесяване е само началото на редица инициативи, с които да облагородим града ни и заобикалящата ни природа – и заедно да засадим бъдещето“, каза кметът на Общината инж. Огнян Атанасов, а девойки „Кюстендилска пролет“ 2024 г. обещаха да наблюдават развитието и растежа на своето дръвче.
Благодарим за приказните кадри на Росен Христов!

Свързани новини

С подаръци за всички първокласници, ръководството на Община Разлог зарадва класните ръководители на над 180 деца

vesito

Нарушено водоподаването за село Баня

vesito

Времето днес, прогноза за неделя, 31 декември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.