Кмет за пример! Няма невъзможни неща! Трябва воля и работа за хората!

Радослав Ревански – кмет на община Белица, човек на ръководен пост и винаги сред хората. Усмихнат, ведър и непрекъснато в услуга на всеки поискал помощ или само съвет.

Денонощно се отзовава на сигнали, свързани с ковид ситуацията в страната, засегнала сериозно и жителите на ръководената от него община.

„Ето такива трябва да бъдат народните избраници, и в хубав и в лош момент сред нас обикновените и трудещи се хора“, споделят жители на Белица.

Винаги близо до проблемите, търсещ адекватно и бързо решение. Доказателство е именно поредният резултат:

Одобреният проект на общината от Министерството на образованието и науката на Република България „ Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детската градина“ в най-голямото село на общината Горно Краище.

Проектът е на стойност 600 хил. лв., а основната му цел е да се създаде благоприятна среда и необходимите съвременни условия за малчуганите в селото. За намаляване на недостига на места и осигуряване на здравословна физическа среда за осъществяване на отглеждане, възпитание и обучение на децата в детското заведение.

„ Всяко дете има свещеното право да играе, да ходи на училище, да бъде обичано“ , споделя кметът Ревански.

„А ние възрастните сме длъжни да му осигурим правилната среда за това, в която то да се учи и расте здраво и щастливо“!

 

Свързани новини

Подуправителят на БНБ на предизборен митинг: Евроскандал

vesito

„Читателско гнездо“ за младежи и възрастни обединява любителите на литературата в Благоевград

vesito

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР – Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.