/Видео/ С въпроси от упор: Острието на ГЕРБ Красимир Роячки „размаза“ Томов

Острието на ГЕРБ-Благоевград Красимир Роячки отправи остри въпроси към Румен Томов и не получи никакви отговори. Това се случи на извънредната сесия вчера на ОбС Благоевград.

По време на заседанието в свое изказване Красимир Роячки се обърна с открита критика към представителите на общината с думите, че питанията, както и решенията на ОбС – Благоевград трябва да се вземат на сериозно от ръководството.

Решенията на ОбС не са пожелателни към вас, а задължителни. Ние сме законодателен орган и представляваме народа на Благоевград.Още преди два месеца ви дадохме срок за плана за зелените площи,за да може да обособим териториите,които няма да се застрояват„, каза Роячки и допълни,че тук присъства един законен кмет,като визираше Ясен Попвасилев.

„Ние сме избрали кой е кметът, съдилищата да се произнесат кой не е“,  подчерта Роячки.

Той поиска от общината – в спешен порядък да представи пред Общинския съвет плана за спорните зелени зони, както е било поискано преди повече от половин година.

Не се надявайте да минават срокове,няма да строите на Бачиново„, каза още Красимир Роячки.

Свързани новини

На Тодоровден в село Бачево

vesito

Безплатни представления на 14 април в Гоце Делчев и Мосомище

vesito

Василиса Павлова: Заради саботаж и гафове освободихме 5 души от направление „Култура“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.