Кмет за пример! Няма невъзможни неща! Трябва воля и работа за хората!

Радослав Ревански – кмет на община Белица, човек на ръководен пост и винаги сред хората. Усмихнат, ведър и непрекъснато в услуга на всеки поискал помощ или само съвет.

Денонощно се отзовава на сигнали, свързани с ковид ситуацията в страната, засегнала сериозно и жителите на ръководената от него община.

„Ето такива трябва да бъдат народните избраници, и в хубав и в лош момент сред нас обикновените и трудещи се хора“, споделят жители на Белица.

Винаги близо до проблемите, търсещ адекватно и бързо решение. Доказателство е именно поредният резултат:

Одобреният проект на общината от Министерството на образованието и науката на Република България „ Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детската градина“ в най-голямото село на общината Горно Краище.

Проектът е на стойност 600 хил. лв., а основната му цел е да се създаде благоприятна среда и необходимите съвременни условия за малчуганите в селото. За намаляване на недостига на места и осигуряване на здравословна физическа среда за осъществяване на отглеждане, възпитание и обучение на децата в детското заведение.

„ Всяко дете има свещеното право да играе, да ходи на училище, да бъде обичано“ , споделя кметът Ревански.

„А ние възрастните сме длъжни да му осигурим правилната среда за това, в която то да се учи и расте здраво и щастливо“!

 

Свързани новини

Награди за заслужили спортисти на Благоевград

vesito

Със символична церемония „първа копка“ започна изпълнението на първи етап от рехабилитацията на пътя от с. Струмешница до с. Гега

vesito

Община Благоевград разполага 124 нови контейнера за биоразградими отпадъци

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.