/Видео/ С въпроси от упор: Острието на ГЕРБ Красимир Роячки „размаза“ Томов

Острието на ГЕРБ-Благоевград Красимир Роячки отправи остри въпроси към Румен Томов и не получи никакви отговори. Това се случи на извънредната сесия вчера на ОбС Благоевград.

По време на заседанието в свое изказване Красимир Роячки се обърна с открита критика към представителите на общината с думите, че питанията, както и решенията на ОбС – Благоевград трябва да се вземат на сериозно от ръководството.

Решенията на ОбС не са пожелателни към вас, а задължителни. Ние сме законодателен орган и представляваме народа на Благоевград.Още преди два месеца ви дадохме срок за плана за зелените площи,за да може да обособим териториите,които няма да се застрояват„, каза Роячки и допълни,че тук присъства един законен кмет,като визираше Ясен Попвасилев.

„Ние сме избрали кой е кметът, съдилищата да се произнесат кой не е“,  подчерта Роячки.

Той поиска от общината – в спешен порядък да представи пред Общинския съвет плана за спорните зелени зони, както е било поискано преди повече от половин година.

Не се надявайте да минават срокове,няма да строите на Бачиново„, каза още Красимир Роячки.

Свързани новини

Община Банско търси иновативни решения за поддържане на зелените площи

vesito

Важно за жителите на община Банско!

vesito

Кметът Методи Байкушев на среща с жители на ж.к. „Струмско“: Няма да настаняваме бежанци в квартала, някой се възползва от страховете на хората

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.