/Видео/ След дълго чакане! Томов не даде отговор за уволнения и назначения след питане на д-р Цв. Балабанов. Стана за срам!

След дълго чакане Томов не отговори точно и ясно на питате на общинския съветник от ПП“Партия на Зелените“ д-р Цветозар Балабанов за новоназначени и уволнени служители на общината.

Наложи се съветникът да чака дълго време за отговор, пък и на края той не беше изобщо ясен.

На извънредното заседание вчера съветникът д-р Балабанов отново се поинтересува за своето питане.

„Преди 2 – 3 месеца отправих питане към Общината, първо искам да попитам защо толкова се забави отговора? Получих някакъв отговор, в който липсва конкретика. Да не сте отговорили на друго питане?”, попита Балабанов.

Той поиска от Община Благоевград точи данни – колко са назначените служители в администрацията и в какви отдели, колко са уволнените служители, колко дела са заведени от тях и какви компенсации дължи общината на уволнените.

Зам.-кметът Ясен Попвасилев се опита да отговори като обясни, че на този етап нищо не е плащано, защото делата са в съответните инстанции.

В забавения отговор до д-р Балабанов надълго и нашироко и се цитират разпоредби и закони и липсва всякаква конкретика. Единствено ясно в отговора пише,че към този момент възстановен от съда служител с влязло в сила решение на съда е Елена Николова-организатор културни прояви, и дължимата сума от община Благоевград е 6 355 лв.

Свързани новини

С волейболни мачове и футболни двубои започнаха Общинските ученически игри в Разлог

vesito

Посланикът на Кралство Белгия – Н. Пр. Фредерик Мьорис се срещна с кмета Методи Байкушев

vesito

С кукерски огън и факелно шествие отбелязаха „Сурва“ в Пиперков чифлик

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.