Хороскопът на Алена: Стрелците да не губят представа за възможностите си, Козирозите заработват с лекота

ОВЕН

Завършете без да се бавите задачите, които сте започнали тази сутрин. Ще имате успехи, ако работите в сферата на търговията. Проведете делови и лични разговори без агресия и нападателно поведение. Няма как да наложите насила идеите си. Лични проблеми ще разрешите бързо, ако действате обмислено и предпазливо. Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте без колебание на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни на работното място и при обсъждане на нови идеи, за да не останете излъгани от деловите си партньори. Отложете планираните разходи за следващата седмица, за да сте сигурни в приходите си. При работа с документи, които ще подавате в правителствени организации бъдете внимателни. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако сте несемейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

БЛИЗНАЦИ

Ще се запознаете с хора, които са ваши бъдещи делови партньори. Ще срещнете интелектуалци, които ще променят живота ви.  Преценявайте добре новите си познати, за да не се разочаровате. Ако сте се хвалили и сте приказвали повече от позволеното рискувате да се провалите. Не разчитайте на късмета си и не рискувайте. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

РАК

Завършете започнатите служебни задачи и няма да усетите трудностите, заради забавяне по ваша вина. Направете оценка на работата си. Общуването с колегите ви е хармонично. Ще успявате ако се занимавате с търговия. Ако имате семеен бизнес и сте назначили ваши роднини, днес може да ви завлекат с пари. Вашите брачни и интимни партньори не са съгласни с поредното ви отсъствие от дома, което ги изнервя. Сексът ще ви достави удоволствие, ако преди това сте възстановили хармонията в отношенията си.

ЛЪВ

Появата на нови идеи ще ви позволи да се развивате. Вашите ненавременни опити за изясняване на отношенията на работното място, са причина за разправии с вашите колеги. Не бързайте с взимането на крайни решения подтиквани от емоцията. Не разчитайте, че новите ви познати ще ви отворят път към бъдещи успехи. Хармонията в отношенията ви зарежда със сили. Вечерта създайте приятна обстановка, за да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с желание за по-сериозно обвързване, ако не сте семейни.

ДЕВА

Блестите с чар и общителност и привличате нови партньори. Не се самозабравяйте, защото някои от тях се домогват до вас, за да ви използват. Променете живота си, за да се издигнете в професионално отношение. Много от вас ще се възползват от скритите си резерви.  Не раздавайте заеми. На успех в любовта и сексуални изживявания ще се радват семейните жени. Вечерта сте уверени в себе си, но мислете и за сексуалните потребности на интимните си партньори.

ВЕЗНИ

Изпитвате желание да се задълбочите в мислите си и да изясните чувствата си, но ви е трудно да го сторите, защото сте неуверени и разочаровани от вашите колеги. Усамотяването ще ви помогне да постигнете целта си. Благоприятни са творческите срещи и обмяна на опит. В семейството ви цари привидна хармония. Не допускайте да охладнеят отношенията ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен за съвместна работа с вашите колеги. Стабилизирайте позициите си.  Проведете разговорите с ръководството.  Обмислете начина за разрешаване на съдебни спорове, свързани с вашия бизнес. Завършете вече започнатите задачи и вземете важни решения свързани с вашето бъдеще. Имате възможността да срещнете подходящия партньор, ако все още не са създали семейство. Не проявявайте големи претенции. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.

СТРЕЛЕЦ

Този ден изисква самоанализ и осъзнаване на допуснатите грешки, за да продължите по пътя си без повече препятствия. Не сте непогрешими. Не губете реалната представа за възможностите си. Много от плановете ще ви се видят реални, но след време може да са проблемни, ако са свързани с необмислени инвестиции. Звездите ви предпазват от излишната самоувереност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили ума си, няма да липсват и проблеми.

КОЗИРОГ

Предпазвайте се от некоректни партньорства. Очаквайте новина за приходи, които ще са причина за завистта на хората около вас, заради факта, че ги заработвате с лекота. Не притъпявайте чувството си за самосъхранение, забравете намерението си да инвестирате през следващите дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласът на интуицията си. Импулсивните действия са във ваша вреда.  Следобед си почивайте в компанията на любимите си хора. Не мислете, че ако сте засегнали интимния си партньор с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте се задълбочили и продължавате да работите по започнатите проекти, въпреки че около вас цари странно и необяснимо напрежение. Предпазливостта е задължителна и задълбочеността също. Недоволството ви е породено от поведението на вашите колеги. Завиждат ви заради неосъществени техни очаквания. Предопределено ви е в този ден да срещнете голямата си любов, ако все още я търсите. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади.

РИБИ

Изкушени сте да поставите ново начало, само защото искате да спечелите бързо пари, но е добре да не избързвате и да го отложите за следобед. Не се изкушавайте от предложения за промяна на вашето работно място. Заради вашата прибързаност ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави възможности да изява. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат сексуални удоволствия.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Водолеите да отложат семейните разговори, Рибите да уговорят романтични срещи

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците се чувстват неловко пред колеги, Козирозите усещат странно противопоставяне

vesito

Хороскопът на Алена: Лъвовете предизвикват завист, неочакван успех за Девите

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.