Какво трябва да знаете за изпращането на международни пратки

Онлайн пазаруването става все по-популярно в последните години, което значително разширява възможностите, както на търговците, така и на потребителите. За всеки бизнес в сферата на търговията е добре да разполага с широка мрежа от клиенти, не само в България, но и в чужбина. За да гарантирате, че стоките ви ще стигнат бързо и сигурно до всяка точка на света, задължително е да поддържате партньорски отношения с доказана куриерска фирма, която предлага доставка на международни пратки. На какво трябва да обърнете внимание, когато избирате куриерска фирма, с която да работите?

Проверете дали доставя международни пратки до голям брой дестинации и какви са сроковете

Важно е куриерската фирма, на която се спрете да поддържа партньорски отношения с местни куриерски фирми в максимален брой страни на различни континенти. Топ дестинациите в световен мащаб са Германия, Франция, Великобритания, Италия, САЩ и Испания, но е задължително куриерската фирма, на която се спрете да предлага доставка до още много държави по света, за да сте спокойни, че ще можете да изпратите международни пратки на клиентите, проявили интерес. Отличните възможности за доставка на международни пратки в кратки срокове са голямо преимущество за всеки бизнес свързан с търговията. От съществено значение е също да имате опцията за подробна проследимост на вашите международни пратки, за да знаете във всеки момент къде се намира и кога ще достигне до клиента, за да сте в състояние и вие да дадете адекватна обратна връзка при запитване.

Добри срокове и разумни цени са сред изискванията, когато търсите партньорска фирма за международни пратки

Особено когато ви се налага често да изпращате международни пратки, важно е да преговаряте за най-добрите условия и да претендирате за преференциални предложения за редовни клиенти. Добрата куриерска фирма, която обслужва международни пратки, ще ви отправи различни оферти в зависимост от размера и теглото на вашите пратки, както и в зависимост от честотата на заявките ви. Настоявайте за индивидуална оферта и обяснете подробно какъв е очакваният месечен оборот от международни пратки, който очаквате да реализирате. Попитайте също за различни ценови оферти за международни пратки съобразно експресността на доставката, за да може и вие да предложите различни цени на вашите клиенти, в зависимост от това колко спешно им е да получат заявената стока.

Доверете се на доказана куриерска фирма, която може да гарантира сигурността на вашите международни пратки

За всеки търговец е от съществено значение стоките му да достигнат в най-добрия си вид до своите клиенти. Изборът на доказана фирма, която работи с международни пратки, ще ви гарантира, както сигурност за вашия бизнес, така и безупречно представяне пред потребителите от различни страни. Партньорските отношения с доказана куриерска фирма като Direx, е белег за професионализъм и отличен облик пред вашите клиенти, които ще получат заявените стоки в отличен вид и най-кратки срокове.

 

 

Свързани новини

Какво виждат банките при разглеждане на заявки за кредит от хора с лошо ЦКР

Regiona

От какво зависи бързата реакция на ключарите при спешни ситуации?

Regiona

Хороскопът на Алена: Овните са прекалено емоционални, Телците да не отлагат планове

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.