Ски писта “Кулиното” посреща първите си гости

Тази събота ски писта “Кулиното” посреща първите си гости – с обработена писта, топли напитки, вкусни ястия и много снежни забавления.
На 23.12.2023 година в 10:00 часа “Кулиното” открива ски сезон 23/24 с подходящи условия за спорт и туризъм, след извършени задължителни технически прегледи, почистване от корени и камъни и направена профилактика на съоръженията. От днес всички любители на зимните спортове ще могат да използват малкия влек, всеки ден от 9 до 16 часа, а при достатъчно количество снежна покривка – ще бъдат отворени цялата 1300-метрова писта и големият влек. За по-приятен престои и удобство ски-центърът, който се намира на 14 км. от Разлог / 2 км. от местността “Предел”, посреща своите гости с гостоприемно заведение и достъпни цени на дневните карти за всички съоръжения – за деца, ученици и студенти – 15 лева и 20 лева – за възрастни.

Свързани новини

Днес бе открит традиционния Коледен базар в Банско

vesito

Млада лекарка отправи апел към управниците в Благоевград за поставяне на „легнал полицай“ на пешеходната пътека на ул. „Яне Сандански“ в кв. „Струмско“

vesito

Полицията в Благоевград днес празнува

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.