Общински съвет Банско даде зелена светлина за изграждането на ново мултифункционално спортно игрище

Община Банско ще кандидатства за финансово подпомагане по Национална програма за споделено финансиране на инвестиционни спортни обекти. Това решение бе взето на сесията общинските съветници по предложение, внесено от кмета Стойчо Баненски.
Банско ще кандидатства за изграждане на спортно игрище, което е част от проектното предложение „Архитектурно-художествено и ландшафтно оформление на паркови територии около река Глазне“. Проектното предложение предвижда изграждане на многофункционално спортно игрище с баскетболни конструкции и волейболно оборудване.
Спортното съоръжение ще допълни спортната инфраструктура на територията на община Банско, която се изгражда и поддържа с цел насърчаване двигателната активност на децата и младежите и здравословния начин на живот на жителите на общината.

Свързани новини

Информационен бюлетин на ОДМВР за област Благоевград

vesito

По-високи възнаграждения за работещите в детските ясли в Благоевград

vesito

„Да рисуваш красотата“ с Вили Костова

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.