Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР Благоевград

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на 01 и 02 РУ-Благоевград са задържани двама мъже на 23 и 41 години. При извършена, на 05.10.2023 г. около 16:30 часа в района на ул. “Дойран” в гр. Благоевград, проверка на 23-годишния мъж, у същия е открито полиетиленово пликче, съдържащо около 1,45 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Около 19:10 часа на същата дата, в района на ул. “Питу Гули” в града е проверен 41-годишният, у когото е намерена цигара, съдържаща около 0,3 грама марихуана. По случаите са образувани заявителски материали.

Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за това, че за времето от 03.10.2023 г. до 14:20 часа на 05.10.2023 г. на пасище в землището на с. Горно Лешко, общ. Благоевград са отровени две крави. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

В следобедните часове на 05.10.2023 г. в 02 РУ-Благоевград е съобщено, че е счупено странично стъкло на лек автомобил “Мерцедес”, паркиран в ж.к. “Еленово” в гр. Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.

На 05.10.2023 г. около 17:20 часа на ул. “Сердика” в гр. Сандански е станало ПТП, при което лек автомобил “Фолксваген Голф” с 31-годишен водач от гр. Сандански е блъснал с предната лява част 3-годишно момче, което се е отскубнало от ръката на майка си и изскочило пред автомобила. Детето е получило синина на гръдния кош и синина на челото и е настанено за наблюдение в МБАЛ-Сандански. На водача са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Свързани новини

70-годишна благоевградчанка моли за помощ, нужни са и 1 300лв. за операция на очите

vesito

Дамско рали „На високи токчета“ в Разлог

vesito

Отделението по кардиология в МБАЛ-Благоевград остана без началник, дългогодишната шефка д-р Катя Илиева напуска

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.