Община Симитли ще бъде домакин на Екстрийм Ендуро Крупник 2023

За трета поредна година Община Симитли ще бъде домакин на едно от най-екстремните спортни надпревари, а именно Екстрийм Ендуро Крупник 2023. Състезанието ще се проведе на 25 ноември /събота/ при входа на село Крупник, като трасето ще бъде 55 – 60 км.

Надпреварата е разделена на два класа: Стандарт и Експерт. Трудноста на класовете е съобразена с тази на съответните в BG X Enduro Championship.мТрасетата са напълно нови, специално подбрани за целта! Тази година интереса към Екстрийм Ендуро Крупник 2023 е още по-голям. През изминалата 2022 година на стартовата линия стартираха над 200 участника, а сега се очакват над 300.

Състезателите ги  очакват пътеки с различни екстреми, странични наклони, S-образни изкачвания, дерета с камъни и трудни излизания с минимално каране по горски пътища. Най-атрактивната контрола от миналото издание също ще бъде включена в тазгодишната надпревара! Любителите на високите скорости на две колела ги очаква незабравимо изживяване и още по – добро трасе от миналогодишното.
Очаквайте още подробности за екстремното състезание в село Крупник, община Симитли!

Ако все още не сте се записали, а това е  вашият спорт, може да го направите на:  на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7URMJP0ArMu9ucve4ubEhGMBaHoPfWtrOGRQnnzdiMVuHAw/viewform

Свързани новини

Кметът на Банско Ст. Баненски се среща с жителите на Добринище

vesito

Пети Национален събор „С хора и песни край релсите тесни“

vesito

Община Кресна получава 2 213 000,04 лв. по Механизма за възстановяване и устойчивост

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.