Борисов поиска оставките на трима министри

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов и на министъра на икономиката Емил Караниколов.

Решението беше взето след среща на председателя на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов с областните координатори на партията, предава Нова тв.

От ГЕРБ заявяват, че партията оценява високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова стабилност. По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов, под чието ръководство МВР отбеляза добри резултати в борбата с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на наркотици. Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов за увеличението на чуждестранните инвестиции в България

Свързани новини

Фирмата на комшията на полукмета Томов поканена да спечели 220 000 лв., за да ремонтира тротоарите настилки в общината

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 5 октомври

vesito

Готови за протест! Голяма част от ансамбъл „Пирин“ търсят помощ, вижте защо…
С писмо до председателя Андон Тодоров и съветниците застават зад хореографа си Мирослав Димитров и диригента Стоимен Добрев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.