Председателят на ОбС Андон Тодоров призова съветниците да бъдат отговорни и си направят PCR-тестове със собствени средства

Председателят на ОбС Благоевград Андон Тодоров изпрати писма до съветниците, с което ги призовава да бъдат отговорни и си направят PCR-тестове със собствени средства. Причината е,че има заразен с конавирус местен парламентарист.

Ето какво пише в писмото:

„Поради установен случай на COVID- 19 на наш колега общински съветник, Ви призовавам да бъдем отговорни към нашето здраве, здравето на нашите близки и околните. Предвид предстоящите заседания на постоянните комисии и сесия на общински съвет определени с график, нека всеки един от нас да постъпи отговорно и да се тества с PCR- метод по собствено желание и заплатен със собствени средства. Смятам, че всеки един от нас може да отдели сумата от 100 лева, с цел да ненатоварваме бюджета на Община Благоевград“.

Свързани новини

В навечерието на „3-ти Март“ община Струмяни отдаде почит пред паметта на хилядите герои, дали живота си за освобождението на Отечеството ни.

vesito

Незабравим и грандиозен спектакъл подари ансамбъл „Танец“ на жителите и гостите на Гоце Делчев

vesito

Община Сандански ще извърши обработка на обществени площи срещу кърлежи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.