Хороскопът на Алена: Везните да не проявяват излишна активност, Съдбата налага забрани на Скорпионите

ОВЕН

От сутринта сте без настроение, не ви се работи и сте изнервени, защото сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и идеите си. Родените в трета декада да не се опитват да налагат мнението си у дома, за да не си спечелят поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Днешният ден ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са неуспешни. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. В личният живот не  е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

БЛИЗНАЦИ

Поставете внимателно началото на нови задачи. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви делови предложения. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

РАК

Денят ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Не ги предавайте, ако ви помолят за помощ, за да не  ви лишат от своята подкрепа. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. сексът не ви доставя очакваното удоволствие.

ЛЪВ

Обогатете се с нова, полезна за дейността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с вашата работа. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. Може и да получите подкрепата им за тяхната реализация. Влюбени сте, но не сте сигурни, че отговарят на чувствата ви. не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

ДЕВА

Очаква ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Начинания ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях сами. Намеренията ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

ВЕЗНИ

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма,  днес планирайте подходящия ден. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни и се налага да изгладите отношенията си. Не се изкушавайте да пийнете чашка-две уиски или друг концентрат, защото придобитата смелост от алкохола може да провали сексуалните ви удоволствия.

СКОРПИОН

Изживявате неочаквано труден ден, а и Съдбата ви налага забрани. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще претърпите загуби. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте положителни промени. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. Настъпила е катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра от ваша страна. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте професионалните си постижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако ви се струват рисковани, но не поставяйте ново начало. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ВОДОЛЕЙ

Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможности ви за изява. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, могат в този ден да обмислят на спокойствие всички възможни плюсове и минуси. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

РИБИ

Денят ви обещава само и единствено материални успехи, постигнати с ваши труд, но не се надявайте на незаслужено повишение на заплатата. Следобед се очертават разправии с колегите ви, които са в противоречие с ваши крайни решения. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство или за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

Свързани новини

Защо ви е необходим мощен компютър за игри?

vesito

Хоро на мегдана на другата България

vesito

Хороскопът на Алена: Везните да бъдат внимателни с близките си, Скорпионите да разрешат битови проблеми

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.