Силен инициативен комитет застава зад Атанас Стоянов за кмет на Сандански

Авторитетни личности от различни сфери на обществения живот, издигат кандидатурата на досегашния кмет Атанас Стоянов за нов кметски мандат.

 Володя Стоянов –  председател на Инициативния комитет. Един от най-големите работодатели в Сандански. Собственик на „Пирос“ ООД – водеща фирма в текстилната промишленост, а същевременно и активен общественик.

Людмила Кацарова – опитен и уважаван юрист, председател на най-голямата кооперативна организация в Югозападния регион – Районна потребителска кооперация „Пирин“ – Сандански.

Д-р Димитър Станоев – един от най-уважаваните и опитни лекари, посветил дейността си изцяло в грижа за здравето на хората, завеждащ кардиологично отделение в МБАЛ „Югозападна болница“.

Галя Вангелова –  успешен и дългогодишен учител, културен деятел и общественик, директор на Детска градина „Първи юни“ и председател на Народно читалище „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански.

Емил Терзийски – един от най-успешните, уважавани и доказани ръководители на учебни заведения – учител, общественик и директор на най-голямата земеделска гимназия в страната – Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев“.

Вяра Дончева – психолог, активен общественик и културен деятел – водещ специалист в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, Благоевград.

Георги Кунчев – маркетингов специалист и водещ експерт в туристическия бранш, член на управителния съвет на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, собственик на Туристическа агенция „Kunchev Travel“.

Атанас Стоянов получи безрезервна и категорична подкрепа и от редица политически партии, местни граждански сдружения и организации.

Широката подкрепа към досегашния кмет Атанас Стоянов е в резултат на активната му работа като градоначалник и общественик.

Умението му да води открит и позитивен диалог, близо до хората, показа, че политика може да се прави и с човешко лице – без партийна и политическа конфронтация, а с уважение към всеки.

Свързани новини

В Разлог отбелязват 186 години от рождението на Левски

vesito

Монтират нов магнитно-резонансен томограф в МБАЛ „Югозападна болница“ в Петрич

vesito

Фестивал на доброто в село Дамяница

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.