Честит празник, Сандански!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НАШ РОДЕН И ЛЮБИМ САНДАНСКИ!
Градът на слънцето и здравето.
Градът на трудолюбивите и гостоприемни хора.
Град на духовност и традиции, нашият Сандански.
Днес, нашият град тържествува чрез своите покровители Св. Св. Козма и Дамян, духовните ни пазители и покровители.
Честит празник, Сандански!
И тази година община Сандански разгръща празничната програма с разнообразни събития и концерти, на които всички гости и жители на града ще се насладят на различни прояви, спазвайки българските традиции, преплетени със съвременно изкуство, много настроение, танци и музика.
Празничните прояви, посветени на Празника на град Сандански започват още на 8 май /сряда/ с уникален концерт под небето със специалното участие на магнетичната МАРИЯ ИЛИЕВА! Концертът се проведе сред красотата и природата на парк „Свети Врач“ с начален час: 20:00 ч.
Празникът на град Сандански – 9 май, ще отбележим подобаващо с много настроение и наситена програма. Кулминация на проявите ще бъдат два концерта с участието на тийн идолите ТОРИНО И ПАШАТА и любимата ГЛОРИЯ.
ТОРИНО И ПАШАТА ще бъдат специални гости на празничния концерт– „Децата на Сандански пеят и танцуват“, който ще се проведе на пл. „България“, 17:45 ч.
​​​​​​​Минути след детския концерт ще започне и големият празничен концерт със специалното участие на ГЛОРИЯ. Всички събития от празничната програма на община Сандански са с ВХОД СВОБОДЕН.

Честит празник, Сандански!

Свързани новини

/Видео/ Бизнесът в Благоевград масово затваря заведенията, клиентите рязко намалели, оборотите паднали. Други се веселят със зурни до зори…
Сами затваряме заведенията, важно е да сме здрави, след това е бизнесът, коментират ресторантьори

vesito

Д-р Дафина Тачова: Личните лекари не могат да издават направление за PCR тест, ако има потвърден положителен антигенен тест

vesito

Димитър Ирибозов: Благоевград няма време за експерименти, нужен му е енергичен и решителен кмет като Андон Тодоров

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.