Новите съветници в Гоце Делчев положиха клетва

Гоце Делчев е първата община в Благоевградска област, в която новият-стар кмет Владимир Москов, новоизбраните общински съветници и кметовете на кметства положиха клетва за мандат 2023 – 2027 година, предаде „Фокус“.
Това се случи по време на тържествено заседание, което се състоя днес.  А ето и каква е клетвата, която положиха новите местни парламентаристи: „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на Община Гоце Делчев и да работя за тяхното благоденствие“.

Може да бъде изображение с учене и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 3 души и читалня

Може да бъде изображение с 8 души, хора, които учат и текстово съобщение

Може да бъде изображение с 13 души и текстово съобщение

 

Свързани новини

Председателят Андон Тодоров изпрати писмо до Р.Томов, от името на ОбС, да се направи нова процедура за публично обсъждане за 5млн. лв. дълг, който ще се изплаща от джоба на благоевградчани

vesito

70-годишна благоевградчанка моли за помощ, нужни са и 1 300лв. за операция на очите

vesito

От днес, шест нови сини зони в Кюстендил

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.