Хороскопът на Алена: Овните с подкрепа от влиятелни познати, Телците да избягват спорове

ОВЕН

Днес денят е почивен, но е във ваша полза да завършите започнатите задачи, защото ви носят приходи, които не са за подценяване, а и заради новите, които са предварително обречени на провал. Проблемите ви изискват помощта на приятели и колеги. Не се отказвайте от подкрепата на влиятелни познати, които ще ви помогнат по-лесно да намерите правилното решение. Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Несемейните имат шанс да открият своята половинка. Сексът ще ви достави незабравимо удоволствие. Не го пропускайте.

ТЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи в почивния ден. Не взимайте важни решения в този ден, защото може да са погрешни. Ако се налага днес да водите разговори с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Ще се изнервите заради непредвидени трудности, породени от чужди грешки, които се налага вие да поправите. Избягвайте спор, който може да доведе до принципни различия и конфликти с необратими последици. Отношенията с интимната ви половинка изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата ѝ ще я изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора и на здравословен, активен и незабравим секс.

БЛИЗНАЦИ

Завършете работата си до обед в почивния ден, защото следобед неочаквани проблеми, породени от трудности, изискват да се справите сами, за да не ви спретнат клюка за нищожен и лесно поправим проблем. Не давайте пари назаем дори и на ваши близки или приятели. Няма да си ги върнете. Конфликтите на работното ви място са причинени от проблеми, които сте пренебрегнали. Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете своята половинка и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си към интимната половинка, ако сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Не се опитвайте в този почивен ден  да постигнете успехи и да покорите нови професионални висоти, защото не сте подготвени. Не е във ваша полза да обсъждате бъдеща промяна на работното си място. Избягвайте странично влияние и опит да ви отклонят от поставените задачи, за да си спестите депресивните състояния заради несправяне с работата. Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

ЛЪВ

Днес, въпреки че денят е почивен, бъдете тактични и толерантни към колегите, познатите и приятелите си. Не е изключена конфликтна ситуация, която може да има непредсказуеми последствия, въпреки че не е предизвикана от вас. Избегнете я на всяка цена, дори и ако се чувствате засегнати. Нежеланието ви да бъдете компромисни с вашите колеги, раздразнителност и агресивно поведение ще предизвикат проблеми. Късметът може да ви изостави, ако сте решили да кръшнете встрани и да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. Ако привличането е само на сексуална основа, няма да бъдете щастливи.

ДЕВА

В почивния ден не са изключени финансови загуби, породени от сериозни препятствия, свързани с промените, които искате да осъществите. Причината е във вашето нетърпение и желанието ви да ги предприемете в този ден. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да действате след обед. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си хора. Открийте най-краткия път към сърцата на любимите си хора, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

ВЕЗНИ

Не надценявайте силите си в този почивен ден. Не сте сигурни, че сте в състояние да вземете важни решения. Наложете си спокойствие и работете умерено. Късметът не е на ваша страна. Не уговаряйте делови срещи и в никакъв случай не провеждайте разговори, свързани със съвместна дейност, но обвързана и с финансово съдружие. Любимите ви хора са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Влюбили сте неочаквано и не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. Ако вечерта сте със старата си любов, не се отдавайте на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Търговските сделки и творческите изяви са успешни, но по-добре заради почивния ден ги отложете, а проведете само разговорите. Очаквайте приходи от вече започнати или скоро завършени задачи, защото начинанията в този ден са обречени на провал. Пазете се от странична и според ваши колеги особено „важна“ информация, която ще се окаже невярна и ще ви донесе финансови загуби. Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви хора. Вечерта не очаквайте приятни сексуални мигове, ако сте допуснали да ви обземе лошо настроение.

СТРЕЛЕЦ

Възможни си измами в почивния ден, водещи до нервно напрежение и сериозни професионални грешки на вашето работно място. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Очаквайте финансови постъпления, които не е време да обявите. Не бързайте да обещавате и да инвестирате получените пари в нови чужди проекти, дори и ако сте сигурни, че са успешни. Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе както дар Любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Осъзнавате, че преди време сте сгрешили  в оценката си за вашите нови познати и в този почивен ден ви изненадват удари от тяхна страна. Преценете кого не трябва да допускате до себе си. Не се вживявайте в проблемите си, за да избегнете емоционален срив и невъзможност да се справите със задълженията си. Общуването с деловите ви партньори е затруднено. През целия ден проявете щедрост и покажете чувствата които изпитвате към близките си. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер.

ВОДОЛЕЙ

Преценете дали не сте се отклонили от правилната посока и от най-важните си цели, въпреки че деня е почивен. Ако е необходимо, променете плановете си за деня. Без причина може да изпаднете в минорно настроение. Обидени сте на ваши колеги, които не са съгласни с идеите ви, но това е тяхно право, а и вие не желаете да обсъдите мотивите им. Дистанцирането ви е ненавременно и ви вреди. Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

РИБИ

Бъдете тактични в почивния ден и изслушвайте събеседниците си, без значение дали разговорът ви е полезен или задължителен но изнервящ. Не бива да отлагате провеждането на тези разговори, при които сте наясно с целите и плановете си и сте подготвени да работите активно, освен ако имате ваши мотиви за забавянето им. Не правете прибързани изказвания и не показвайте  задоволството си заради завършените задачи. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома или ако отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени и и се откажете от агресивния секс.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Близнаците да не споделят проблеми, Раците да не се впечатляват от интриги

vesito

Хороскопът на Алена: Апатия е обзела Стрелците, Козирозите с бързо преодолими трудности

vesito

Дневен хороскоп на Алена: Лъвовете в блестяща форма, Девите да се обогатят с нови знания

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.