Хороскопът на Алена: Водолеите да не се правят на герои, неприятели пречат на Рибите

ОВЕН

Честита Баба Марта! Стабилността ви гарантира подкрепата, която очаквате от вашите колеги на работното място. Не предприемайте нищо ново. Завършете започнатите задачи. Не налагайте мнението си и не проявявайте ината си. Не отказвайте помощ, ако ви е предложена с добри намерения от вашите колеги. Денят ви дарява шанс за среща с подходящия партньор, ако не сте семейни. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си.

ТЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Въпреки привидната ви стабилност, съдбата отново ви поднася изпитания. Прекалено голямо е изкушението да блеснете с умението си да показвате чуждите недостатъци. Ще си спечелите врагове. Проявете предвидливост и сдържаност в общуването. От вашето поведение и разсъдливост зависи успехът ви, ако сте на работното място. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

БЛИЗНАЦИ 

Честита Баба Марта! Денят е противоречив с неочакваните събития, които ви поднася. Изисква от вас анализ на всичко, което сте постигнали. Семейните проблеми са на преден план и изискват такт и търпение, за да ги разрешите. Длъжни сте да бъдете предпазливи по отношение на деловите си партньорите, за да избегнете грешки породени от нереални предложения за бизнес. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

РАК

Честита Баба Марта! Ще ви изненада предложение за спешна работа. Ако я приключите до края на деня ще ви донесе добра печалба. Не ви съветвам да я отказвате, защото парите са ви необходими. В материално отношение успехите са с вас, ако не се подадете на направените ви  предложения за инвестиции през следващата седмица. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга –  изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.

ЛЪВ

Честита Баба Марта! Днес сте подвластни на емоцията и се налага да направите избор между романтичните увлечения, работата и семейните си задължения. За вас е от значение да си изясните кои са ви приоритетите. Вие сте хората, които най добре знаете към какво се стремите и как очаквате да се развият професионалния ви живот и личните ви отношения. Денят позволява да изясните причините, ако сте ги обтегнали. Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ДЕВА

Честита Баба Марта! Въпреки конфликтите, в които се опитват да ви въвлекат ваши роднини имате възможност да постигнете успех на работното си място и да се справите със служебните си задължения. Бъдете активни. В бизнесделата ви ще настъпи положителна промяна, която ще усетите следобед. Не проявявайте агресия, ако някой отказва да ви подкрепи. Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали ще е така, зависи и от вас, скъпи жени. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимния ви партньор не е готов за това, съобразете се с желанието му.

ВЕЗНИ

Честита Баба Марта! Ще ви провърви в реализирането на ваши идеи. С  поставените ви служебни задачи си справяте успешно, въпреки че не сте склонни да работите активно. Насрочете делови срещи за следващите дни. Направете уговорката през новата седмица да подпишете договорите, които ще ви донесат добри приходи. Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново.

СКОРПИОН

Честита Баба Марта! Налага се да разрешите финансови проблеми. Не се опитвайте да прехвърлите тази задача на вашите колеги. Ако успеете да се справите сами ще заслужите признание за възможностите си. Работата ви спори, ако не се притеснявате, че трябва да приключите по-рано. Общуването с деловите ви партньори е затруднено, но по тяхна вина.Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Провокации от страна на вашите колеги и трудности в общуването не бива да ви развалят настроението в успешния ден. Деловите разговори ви носят полза. Работата ви спори. Бъдете сдържани, дори и ако нарочно се опитват да ви пречат. Не реагирайте импулсивно и агресивно и не се подавайте на погрешни съвети. Пазете се от влиянието на ваши близки. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор трябва да избегнете на всяка цена, ако сте истински влюбени.

КОЗИРОГ

Честита Баба Марта! Във ваша полза е да се пазите от резки скокове в настроението, с които вредите на отношенията си. Ако имате запознанства, добре ги преценявайте. Сред новите ви познати може да има идеални хора, но това не означава, че веднага може да им се доверите изцяло. Сред тях може да има и познати на ваши неприятели. Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте.

ВОДОЛЕЙ

Честита Баба Марта! Не се правете на герои и не надскачайте възможностите си. На работното място бъдете търпеливи и разсъдливи и се дистанцирайте от кризата в отношенията, която изживяхте сутринта. Успехът е с вас, ако не допуснете агресивни изблици. Невъзможност да разрешите служебните си проблеми не е причина да сте нервни. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

РИБИ

Честита Баба Марта! Причината за трудностите по пътя ви е породена от проява на безцеремонност и грубост на вашите неприятели. Те се опитват да рушат авторитета ви и да ви злепоставят пред вашите делови партньори. Общуването с вашите колеги е затруднено, заради нежелание да вникнете в думите им. Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Лъвовете да помагат, но не с пари, колегите подкрепят Девите

vesito

Хороскопът на Алена: Съветите на приятели носят полза на Водолеите, неочаквано полезни контакти за Рибите

vesito

Трябва ли ни водещ на сватба и защо?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.