Хороскопът на Алена: Лъвовете да не се надяват на бързи резултати, денят не е подходящ за активна работа за Девите

ОВЕН

Отидете на работа освободени от напрежението в дома ви. Във ваша полза е да приключите със служебните си задължения до обед. Предпазвайте се от опити на ваши близки да ви убедят да назначите роднини на работа във вашата фирма, най-вече защото сте си патили. Скандалите и проблемите в бъдеще са сигурни. Не сте в настроение за разговори с брачната или интимната си половинка, защото сте уморени и напрегнати. Липсата на настроение ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

ТЕЛЕЦ

Сутринта сте напрегнати, защото имате да отхвърлите нови спешни задачи. Пазете се да не обидите ваш колега с необмислени думи, само защото ви занимава с неговите задължения. На работното място се справяте отлично. Забравете притесненията и не мислете за евентуални провали, които можете да предизвикате сами. Разправия с брачната половинка, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите. Сексуалните ви отношения са в пълен застой. Липсата на секс вреди на психиката и здравето ви.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата са нежелателни, дори и ако сте ги планирали. Отложете срещите си. Ако имате възможност и не сте дежурни през нощта си останете у дома, защото сте изнервени, а вместо да гледате натоварващи новини, се отдайте на активна почивка. Ако се налага да търсите подкрепа на идеите си, обадете се на ваши влиятелни познати, на които сте помагали преди време. Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения. Ако сте изневерили не се надявайте, че ще ви очакват в легло, посипано с розови листенца.

РАК

На работното място сте дейни, но деловите разговори няма да ви донесат успех. Не са изключени проблеми с вашите колеги. С такт и търпение ще се справите с делови проблеми, но след време разправията отново ще избухне. Докажете какви професионалисти сте. Печелите си врагове, защото рядко цените знанията на другите хора или ако ги цените, не го показвате. Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е на нивото, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

ЛЪВ

Поставете внимателно, но добре обмислено успешно начало на нови занимания. Не се надявайте на бързи резултати на работното място, въпреки че работите с удоволствие и сте уверени във възможностите си. Ако приемете, че усилията ви не са напразни и ви носят очакваните успехи след известно време, ще се справите с лекота със задачите си. Бракът, сключен в този ден ще ви дари любов и съгласие. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове.

ДЕВА

Денят не е подходящ за активна работа. Трудностите няма да са малко, но не трябва да ви притесняват, защото сте способни да се справите и без странична помощ. Повярвайте в силите и знанията си. Работата ви спори, ако се занимавате с рутинни задължения. Срещате разбиране от страна на вашите колеги. Прекалено сте уверени във верността на интимната си половинка и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Имате щастието да разрешите всичките си лични проблеми. За съжаление на малцина ще се отдаде възможност да осъществят своите мечти за успешни проекти още днес. Не взимайте необмислени делови решения. На работното си място се постарайте да не капризничите и да не ставате досадни с недоволството си. Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Дайте си време за размисъл и не предприемайте драстични мерки в служебно отношения. Изтощението ви вреди. До обед са възможни разправи у дома, които ще блокират и работата ви. Проблеми на работното ви място ще създадат напрежение до крайност и ще се наложи да отидете на всяка цена, ако искате да се справите с тях. Брачната ви половинка се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да й докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

СТРЕЛЕЦ

Възможни са проблемни отношенията с хората от вашето обкръжение, даже и в деловото. Ще се справите, ако не се ядосвате, проявите сдържаност и действате обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение. Ще се наложи да подновите стари делови контакти с хора, от чиято помощ се нуждаете до края на годината, но не знаете как да подходите. Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящата половинка и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Очаквайте информация за материални успехи, които ще предизвикат завистта на съседите и приятелите ви. Бъдете внимателни и не споделяйте нищо, за да не ви използват. Не давайте обещания за заеми, защото потърпевшите ще сте вие. Колегите ви са готови да ви подадат ръка, за да осъществите идеите си. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра.  Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори, подтикнати от ината си.

ВОДОЛЕЙ 

Не са изключени конфликти с вашите колеги. Всички проблеми на вашето работното място ще разрешите, ако не сте прибързани и спазвате изискванията на планетата. Ще получите известие за материални придобивки, но не бива да споделяте радостта си, за да не ви ги отнемат ваши роднини. Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

РИБИ

Не избързвайте в думите и в действията си, за да не обидите колеги, на които разчитате. Независимо, че денят ви е достатъчно натоварен със задължения, ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество. Бъдете предпазливи към направените делови предложения, ако са свързани със сериозни инвестиции. Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с интимната си половинка.

Свързани новини

Мобилни Казина – Приложение или Мобилен сайт, кое да изберем?

Regiona

Хороскопът на Алена: Близнаците са разсеяни и изнервени, Раците да не се срещат с хора, които им губят времето

vesito

Вълнуващ ден в НОИ Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.