Хороскопът на Алена: Лъвовете да не поемат нови задачи, Девите да не подписват договори

ОВЕН

Вслушвайте се в съветите на вашите колеги, но не ги приемайте на всяка цена, за да не ви навредят в бъдеще. Обмислете новите предложения, за да се възползвате от печелившите. Имате знания, за да намерите правилното решение на проблем, който блокира възможността да се справите със служебните си задължения. Съветът ми е през целия ден сте дистанцирани и да не надавате ухо на клюките и интригите разпространявани от съседите ви. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот.

ТЕЛЕЦ

Не си позволявайте да правите непоискано добро, защото ще бликне завист заради факта, че сте помогнали с желание на някого, без да очаквате нещо в замяна. Приемете предложения за пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви. Очаквайте възможност да създадете нови задгранични контакти. Коригирайте поведението си спрямо вашите близки. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства.

БЛИЗНАЦИ

Запознанствата свързани с делови отношения за разочароващи. Заемете се с рутинните си задължения и не заставайте срещу изискванията на Съдбата. Не показвайте пред вашите колеги задоволството си от свършената работа. По-добре откажете делово пътуване, дори и да е планирано, ако ви пречи да се справите със служебните си задачи. Запознанство в личен план ще прерасне в сериозна връзка. Семейните представители на знака да не изневеряват. Несемейните имат шанс да открият своята половинка, но не ви съветвам да се втурвате към леглото. Прибързаният секс може да ви нарани.

РАК

С вашите огромни знания и професионални умения ще превърнете мечтите си в реалност и ще жънете професионални успехи. Впечатляващи са печалбите от строителна и творческа дейност. Бъдете концентрирани в служебните си задачи. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате  и сами. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството, само защото сте без настроение, заради несбъднати надежди. Сексуалните ви отношения са се вледенили затова, ако не ги разтопите, не се надявайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

По-добре е да се отдадете на рутинните си задължения, вместо да поемате нови задачи, за да сте в съзвучие с повелята Съдбата. Ако се налага да провеждате разговор с ваш колега, заради неговото безпричинно противопоставяне на вашите идеи, запазете спокойствие и си наложете умереност в думите и действията. Не изневерявайте, само за да мъстите, защото така ще да си спестите проблеми в личния живот. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството.

ДЕВА

Прочетете задълбочено и отговорно подготвените за подпис договори, свързани с разширяване на вашия бизнес, но без подписването им. Не се опитвайте да омаловажавате подадената ръка от вашите колеги, които имат принос за вашите успехи и е редно да им благодарите. При възможност вечерта си останете у дома и си почивайте. Не допускайте и в този ден, за пореден път, заради който губите доверието на половинката си, професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате.

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни към задълженията си и не позволявайте да ви създават проблеми свързани с бъдещи финансови загуби или провалени делови планове и проекти, заради неспазване изискванията на Съдбата. Изпълнени с оптимизъм  градите новите си планове. Внимавайте, да не се окажат нереални и неизпълними и да ви загубят времето. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. Отдалечили сте с ината си брачната си половинка. Приберете се с цветя и подарък, скъпи мъже, за да не се лишите от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

От сутринта на вашето работно място се справяте добре със задълженията си. Около обед  ще осъществите делови запознанства, които ще станат основа за бъдещите ви успехи, въпреки че имате ваши си съмнения. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Вечерта откажете гостуване при приятели, ако живеят в непознат квартал на неосветена и разкопана улица, за да не разбиете колата си в някоя яма. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе си вечеря и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Напрежението не се отразява добре върху служебните ви отношения, но не сте склонни да се разделяте с хора, с които сте работили много години заедно. Предприемете промените, които позволяват да промените начина на работа и направете списък на служителите си, които се налага да уволните, колкото и да ви е неприятно. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Не ви съветвам да го правите. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, не изневерявайте. Разкрият ли временното ви залитане встрани от брачното ложе, забравете за сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Очаква ви успех и шанс да стабилизирате завоюваната служебна позиция и да завишите доверието на околните. Справяте се бързо с всичките си служебни задължения. Не отказвайте  помощ от страна на вашите колеги, ако работата ви натоварва. Нямате повод за притеснения, че ще ви се подиграват, защото и на тях се случва да са безпомощни. Вечерта вашите близки или интимната ви половинка ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение, което властва над вас целия ден.

ВОДОЛЕЙ

Подвластни сте на странично негативно влияние, от което е редно бързо да се освободите. Не се вслушвайте в мнение, което се разминава с вашите разбирания за професионалните ви планове. Въздържайте се от претоварване с работа, за да избегнете загуби.  Ще ви зарадва професионален успех и признание. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимите ви. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

РИБИ

Не са благоприятни професионалните промени, нито налагането на вашите правила, дори и ако имате ваш бизнес. Не се противопоставяйте на вашите колеги и  подчинени. Изчакайте подходящ ден, за да ги обсъдите още веднъж с вашите колеги. Разчитайте на умението си да взимате бързо важни делови решения и ще се справите, дори и ако на пътя ви внезапно се появят трудности. Ако ви гостуват роднини бъдете умерено щедри. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си. Само ако сте искрени ще имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Везните да очакват гости, Скорпионите да не агресират в семейството

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците се разочароват от колегите, лични отношения на Раците пред разпад

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците да решават бързо, Раците в семейни конфликти

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.