Времето днес, прогноза за вторник, 16 януари

През нощта ще има слаби валежи, в повечето райони от дъжд, а в Северна България и високите полета в Западна – от сняг, в Северозападна България има условия за образуване на поледици, предаде БНТ. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, на морския бряг – от 3° до 7°, а максималните – между 4° и 10°, в София – около 2°, в комбинация с умерен, в северните и източните райони – силен вятър от запад-северозапад. През деня облачността ще намалява и след обяд в по-голямата част от страната ще бъде слънчево.

На морския бряг още преди обяд облачността ще се разкъса до предимно слънчево. Ще бъде ветровито, с временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 6° и 9°. И в планините сутринта облачността ще е значителна и на отделни места в масивите от Западна България все още слабо ще превалява сняг. След обяд и там ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен вятър от запад-северозапад, а максималните температури в курортите отново ще паднат под нулата.

Свързани новини

Без крака, еднорък и без око: мазъкът на „Хамас“, който окървави Израел

vesito

Катастрофа между два камиона край Юндола, има пострадал

vesito

Неочаквани новини около мистериозно изчезналата 17-г. Ивана от Дупница

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.