Хороскопът на Алена: Водолеите да си останат у дома, Рибите да не прекаляват с претенции към колеги

ОВЕН

Общувате с лекота. На работното място не са изключени трудности, с които се ще справите блестящо. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекалено припрени. Възможно е запознанство или романтична среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимните ви половинки и ще ви лиши от секс.

ТЕЛЕЦ

Най-важната ви задача е да обърнете внимание на себе си. В деловите отношения очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите отношения също очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Имате възможност да срещнете подходящата половинка, ако все още не сте създали семейство. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.

БЛИЗНАЦИ

На работното място сте в стихията си. Работата ви спори. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи, за да постигнете не само успех, а и признание. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати. Имате чувството, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

РАК

Променливи и разсеяни сте. Бъдете внимателни, за да не допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно, но сте прибързани. Не пътувайте, дори и ако е за развлечение. Запазете спокойствие, каквото и да става, за да си спестите нерви и сериозни конфликти. Очаквайте предложение за нова работа. Отложите личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът насила няма да ви достави наслада.

ЛЪВ

Въпреки трудностите по пътя си имате възможност да общувате с вашите делови и брачни партньори, за да разрешите проблеми свързани с професионалния и с личният ви живот. Денят е добър за пътуване, но с внимание. Ако действате добре обмислено преценявайки последствията, ще се справите успешно. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине разправия, която ще е причина за отлагане на романтична среща. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

ДЕВА

Независимо от някоя затруднения в личният ви живот ще настъпи хармония. Ще се уверите, че сте достатъчно силни и се справяте без чужда помощ със задълженията си. Пазете се да не обидите някого с необмислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, заради безпричинната ви заядливост и критикарстване. Заради ваши думи думи е възможна разправия с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от поведението ви. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си и да се отдадат на интимни мигове.

ВЕЗНИ

Радвате се на закрилата на Съдбата. Въпреки това нямате право да мислите, че сте уникални и незаменими  и че трябва да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предишният ден, затова го сторете на спокойствие у дома. Венера ви обещава романтични мигове, но само ако сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте преуморени и не сте готови за сексуални подвизи.

СКОРПИОН

Анализирайте действията си и постигнатото. Денят е благоприятен за общуване с партньорите ви, за разрешаване на лични проблеми. Моят съвет е да проявите фантазия и изобретателност за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови способности и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си. Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие. Вечерта ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Сексът ще ви достави удоволствие. Не изневерявайте и забравете сексуалните изживявания със случайни партньори.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в добро настроение  заради неочаквана новина за финансови постъпления. Предстоят ви интересни и запомнящи се срещи, които не бива да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден. Ако сте свободни, вечерта ви очаква романтична среща. Хармонизирайте отношенията си у дома, ако вече сте създали семейство. Можете да се отдадете на сексуални преживявания, ако имате до себе си любими, в чиито чувства сте сигурни.

КОЗИРОГ

Поставете с предпазливост ново начало на работното си място, ако не сте си взели отпуск. Ще бъде успешно, ако действате без прибързаност. Имате достатъчно сили, за да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, особено към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви използват. Възможни са усложнения с близките ви, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен и обиден. Направете крачката към изясняване на отношенията и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Денят е изпълнен с не малко противоречия и е най-добре, ако ви е възможно, да си останете у дома. Мислите как да спечелите пари и дали да не смените работата си, но е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте  разправиите с колегите и безпричинните спорове. Вечерта поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Омаяни сте от нечий чар, но не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще ви споходят мълниеносно.

РИБИ

На работното място се справяте отлично със задачите си. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви делови предложения. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите колеги, за да не се окажете сами срещу всички. На жените им предстои ново запознанства и среща, която след време ще ги изпълни с огорчение и съжаление. Не се надявайте на незабравими сексуални мигове, ако сте се хвърлили веднага в леглото и не сте сигурни в чувствата си.

Свързани новини

Защо да изберем подово отопление

vesito

Хороскопът на Алена: Везните да се вслушват в съвети, Скорпионите рискуват да изгубят спестявания

vesito

Рехабилитацията – подобряване на физическите способности

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.