Със слънце изпращаме последния работен ден от седмицата

Минималните температури ще бъдат между 4° и 11°, в София около 5°, а максималните между 20° и 25°, в София около 21°. Ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над планинските и източните райони облачността ще се увеличи, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. По Черноморието преди обяд ще е слънчево. Около и след обяд облачността ще се увеличи, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са между 20° и 25°. Температурата на морската вода е 10°-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. В планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, но само на изолирани места ще превали краткотрайно. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 около 5°.

Свързани новини

Отбелязваме Международния ден на майчиния език

vesito

Андон Тодоров: С покривни фотоволтаични системи, ще стопим сметките за ток и вредните емисии, с Индустриалната зона – и безработицата

vesito

Почина Васил Василев, началник на Бюрото по труда в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.