Хороскопът на Алена: Близнаците се разочароват от колегите, лични отношения на Раците пред разпад

ОВЕН

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Сутринта ще се ядосате заради ваши роднини, които са ви дошли неканени на гости и искат да се занимавате с техните проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с колегите си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите роднини. Радвате се на хармония в личните отношения, но сте обзети от ревност, което ваши неприятели разпалват с интриги. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с вас самите.

ТЕЛЕЦ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Прояви на агресия, амбиция и неправилна оценка на ставащото ще са причина за конфликти на работното място и в личния ви живот. Бъдете внимателни и предпазливи. Не мислете само за кариерата си. Не се намесвайте в никакви спорове между вашите колеги, защото ще ви изкарат виновни. Ако сте влюбени и обичате искрено и честно не се съобразявайте с нечие мнение. Във ваша власт е да сте в хармония с интимния си партньор и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Ще се разочаровате от отношенията си с вашите колегите и приятели. Днес осъзнавате, че те са по-различни от представите ви, въпреки, че много сте им помагали. Чувствате се използвани и наранени. Нямате желание да се справите със задълженията си. Ако ви предложат пътуване, не го отказвайте. Възможно е ново романтично увлечение, което ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на мъж, целящ да ви обсеби и изостави. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани.

РАК

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Сутринта ще осъзнаете, че личните ви отношения са пред разпад. Отдайте се на работа, за да забравите тягостните мисли. На работното място сте агресивни и нетактични, готови да излеете яда си на вашите колеги, които нямат вина за проблемите ви. Заемете се със задълженията си и замълчете, вместо постоянно да ги заливате с критика. Отидете на гости или си поканете приятели у дома, за да хармонизирате отношенията с любимите си. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор. Не пропускайте да докажете на любимия си, че чувствата му са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

ЛЪВ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни подробности, които изнервят околните. Те са пречка да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете за изпълнение на поставените задачи сериозно ще си навредите. Начинанията са успешни, ако сте преценили както възможните ползи, така и възможните провали. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

ДЕВА

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи.  За вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в мечти за професионалния си възход. Ще се сблъскате с непредвидени трудности, ако не сте отговорни и гъвкави, за да се съобразите с промените. Заемете с неразрешените проблеми и отложени задачи, които изискват от вас значителни финансови инвестиции. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден, особено ако са случайни, са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ВЕЗНИ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, но го правете с мярка. Не проявявайте щедрост, ако не е заслужена. Добре е да се вслушате в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете за полезната критика, защото на работното място късмета не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да мъстите с агресия в леглото, без да имате причина за това.

СКОРПИОН

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи.  Знаете какво искате да постигнете, въпреки, че ви глождят съмнения в правотата ви и не сте изпълнени с желание за активна работа. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, с които трудно ще се справите. Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте се подготвили с исканията и идеите си, които да поднесете на вашите бъдещи и настоящи партньори. Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.

СТРЕЛЕЦ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете може да усложните живота си не само на работното място, а и у дома. Дебне ви опасност от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и колеги, към които не изпитвате доверие. Вечерта очаквайте романтична среща. Импулсивността в интимните отношения е безпричинна. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньор, роден в Риби, на когото държите. Ще го отблъснете.

КОЗИРОГ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Въпреки трудностите се занимавате успешно с рутинните си задължения. На работното място се справяте отлично. Умението да преодолявате препятствията без усилия ще впечатли колегите ви и ще поискат да им помогнете. Отложете и в днешния ден деловото общуване. Няма да е успешно. Приемете само тези срещи, които сте планирали и изискват да завършите вече започнати разговори. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

ВОДОЛЕЙ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Чувствате сте спокойни и прекалено самоуверени на работното място . Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните отношенията си и го направете без притеснение. При делови срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си. Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си, не пропускайте сексуалните изживявания.

РИБИ

Честито настъпване на астрономическата пролет! Честит международен празник на астролозите и любителите на хороскопи. Постепенно забравяте за притесненията си. Овладявате с лекота нови и необичайни знания. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови задачи. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични отношения с вашите колеги зависи само от вас. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка, на чаша вино и приятна раздумка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия.

Свързани новини

Хороскоп за днес, петък: На Овните им липсва самочувствие, Телците с неочаквани финансови постъпления

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да избягват излишните разговори, Козирозите да не допускат влияние отстрани

vesito

Хороскопът на Алена: Близнаците постигат целта си със спокойствие, неочакван успех спохожда Раците

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.