Времето днес, прогноза за сряда, 20 март

Температурите днес ще се понижат още, минималните ще бъдат между минус 2° и 3°, в София около 1° и ще има условия за образуване на слани, предаде БНТ. Повече слънце ще има през първата половина на деня. След обяд облачността ще е променлива, по-често значителна, но ще е почти без валежи. Максималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София около 11°. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-северозапад.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Максималните температури там ще са между 9° и 11°. Вятърът ще е умерен, но вълнението на морето ще остане слабо. В планините ще бъде много ветровито. Ще духа умерен и силен северозападен вятър, а температурите там ще продължат да се понижават. И там по-значителна облачност ще има в следобедните часове, но превалявания, почти навсякъде от сняг, се очакват главно в централните части от Стара планина.

Свързани новини

Мъж почина при пожар в „Струмско“

vesito

Девет души са ранени при катастрофи в страната, един е загинал

vesito

Еврохолд отбелязва още една успешна година след силно четвърто тримесечие  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.