С богатата програма започва избор на Девойка- „Кюстендилска пролет“- 2024

Богатата програма, посветена на „Кюстендилска пролет“ 2024, започва с Избор на Девойка „Кюстендилска пролет“! Поставяме началото на пролетните празници в Кюстендил с впечатляваща церемония по избор на Девойка „Кюстендилска пролет“ 2024 на 20 март от 19:00 ч. на пл. „Велбъжд“!
Водещ на събитието ще бъде един от любимите образи от телевизионния екран и родния радиоефир-Димитър Павлов.
Гостите на спектакъла ще имат възможността да се насладят на палитрата от красиви фолклорни изпълнения на пленителната Деси Добрева, както и на изпълненията на едни от най-популярните рап изпълнители сред младата аудитория в България – FYRE, който гостува заедно с DJ THEO.
”Кюстендилска пролет“ 2024 г. ще продължи с богата програма в дните до 24 март. Четири мащабни концерта на две различни, специално построени за празника сцени, участия на едни от най-популярните български групи и изпълнители и възобновяване на традицията за празнично шествие до лесопарк „Хисарлъка“ – това са само част от събитията, с които ще бъде отбелязано тазгодишното издание на „Кюстендилска пролет“!

С богатата програма започва избор на Девойка- Кюстендилска пролет 2024

Свързани новини

Румен Томов вкарва предложение в ОбС за застрояването на паркинга зад съда в Благоевград  

vesito

Тестват системата BG-ALERT в област Благоевград

vesito

Нов, готов, но неизползван тунел „Железница“ на АМ“Струма” навърши две години

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.