Ръководството на ОДМВР-Благоевград проведе работни срещи с представители на общините Сандански, Кресна и Струмяни

Вчера в общините Сандански, Кресна и Струмяни се проведоха работни срещи между ръководството на ОДМВР-Благоевград, представители на общините и директори на училища и детски градини. От старши инспектор Добромир Панайотов – началник група „Охранителна полиция“ при РУ-Сандански бе представен отчет-анализ на криминогенната и пътната обстановка в региона, като на срещата бяха очертани и приоритетите в работата на органите на реда, основните от които са превенция на конвенционалната престъпност, противодействие на  разпространението на наркотични вещества и безопасността на движение.
От кмета на община Сандански г-н Атанас Стоянов, както и от представителите на общините Кресна и Струмяни беше изразена благодарност към полицейските служители за добрата съвместна работа, а от директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Даниел Димитров бе отправен апел за непрекъсната информираност на децата и учениците в учебните заведения по отношение на безопасността на пътя и опасността от приема на наркотични вещества. Той призова също така да бъде насочено вниманието на децата и за безопасно ползване на тротинетки по време на предстоящата лятна ваканция.

Свързани новини

С чествания и филм почетоха делото на войводата Стоян Мълчанков в Гоце Делчев

vesito

Община Кюстендил с важно съобщение!

vesito

Кметът на Благоевград Методи Байкушев се срещна с Н.Пр. Алехандро Поланко – посланик на Кралство Испания в България.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.