Екипът на Община Разлог отбеляза пенсионирането на Емилия Даракчиева.

Екипът на Община Разлог отбеляза пенсионирането на един от дългогодишните си служители Емилия Даракчиева. Повече от 42 години Емилия Даракчиева работи в Община Разлог. Тя е родена и израснала в гр. Разлог, завършва специалност Геодезия и Картография в гр. Благоевград и от далечната 1982год. е на работа в общинска администрация Разлог. Първоначално започва работа в служба ЕСГРАОН. През годините преминава през Техническа служба, Планов отдел и до пенсионирането си е главен специалист в отдел Екология. Целият екип на община Разлог честити пенсионирането на г-жа Даракчиева и пожелава слънчеви дни, дълги разходки и време, прекарано с любимите й хора.
Заслужено е!

Свързани новини

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Благоевградска област

vesito

От утре започва третиране на тревните площи на територията на община Кресна

vesito

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов: Честит Трети март! Да сведем глави пред героите дали живота си за нашата свобода!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.