Продължава дигитализацията на работните процеси в община Банско

След като по-рано през годината финализирахме процеса за безхартиен документооборот на входяща, вътрешноведомствена, изходяща кореспонденция и административни услуги, насочихме внимание и към вътрешните процеси по дигитализация в сферата на човешките ресурси. В тази връзка дигитализирахме електронни досиета на всички служители в администрацията. По този начин с няколко клика можем да намерим пълната информация, която ни е необходима за всеки служител без да е нужно да я търсим в хартиеното досие. Също така, преди дни стартирахме и възможността за електронно заявяване на отпуск от служителите в администрацията. С тези нововъведения осъществяваме електронно документиране, надеждно съхранение и изцяло електронна комуникация между ръководство и отдели, ясна проследимост и повишаване на контрола при  управлението на аминистрацията.

Прозрачността и надеждността на процесите води до по-ясна отчетност и наблюдение, което гарантира нормалното функциониране и управление на човешките ресурси в администрацията.

Управленската отговорност, свързана с добро управление, законосъобразност и прозрачност са свързани с изграждането на добри и надеждни системи, каквато ние продължаваме да изграждаме и надграждаме.

Свързани новини

Кметът на Благоевград М. Байкушев представи Управленската си програма до 2027 г.

vesito

Днес Благоевград отбелязва празника на града

vesito

Кметът на община Банско Стойчо Баненски и заместниците му се срещнаха с пенсионери по случай Деня на християнското семейство

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.