Методи Байкушев: Гласувах за по-добро бъдеще на децата ни, за спокоен и осмислен живот на възрастните хора, за работа и достойно заплащане

„Гласувах за връщане на вярата на хората, че от тях зависи как ще се развива Благоевград.

За прозрачност, достъпност и отговорност към гражданите при вземането на решения в Общински съвет. За Благоевград, в който ние и децата ни избираме да живеем и се гордеем с това. За по-добро бъдеще на децата ни, спокоен и осмислен живот на възрастните хора, работа и достойно заплащане за хората.“

Това заяви кандидатът за кмет на община Благоевград Методи Байкушев, издигнат от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“, минути след като упражни правото си на вот в секция в Трето основно училище „Димитър Талев“. Той призова всички жители на общината да бъдат активни, да излязат и да гласуват.

Свързани новини

Катрин Гемкова е победител в класирането „Спортист на годината“ на община Банско за 2023 г.

vesito

От понеделник улица в Сатовча с нарушено водоподаване

vesito

По предложение на Андон Тодоров! Две важни наредби разглеждат в пленарна зала! И жителите на селата в община Благоевград ще могат да кандидатстват за социални жилища?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.