Хванаха трима с дрога в Пиринско

Вчера в жилище в Благоевград, обитавано от 37-годишен благоевградчанин, от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ е намерено и иззето около 0,30 грама наркотично вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на хероин.

Около 20:30 часа на същата дата в гр.Сандански, полицейски служители на РУ-Сандански са извършили проверка на адрес в града, като са открили около 1,234 килограма канабис и шатра от плат, приспособена за отглеждане на канабис.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 30-годишният обитател на жилището.

В обедните часове на вчерашния ден, полицейски служители на 02 РУ-Благоевград са задържали 22-годишен от с.Крупник, след като при извършена проверка на дворно място, прилежащо към къща, обитавана от същия са намерени и иззети: около 300 грама канабис и засадени канабисови растения с общо тегло около 41,350 килограма.

Свързани новини

Приключи ремонтът в болницата в Марикостиново, кметът на Петрич Д.Бръчков със специален поздрав към екипа

vesito

Фотоизложба и книга за Света гора представят в музея в Гоце Делчев

vesito

Община Благоевград подменя старото осветление с ново LED по основни булеварди и улици в областния център

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.