Край на надеждите! Всички обещания на Томов се оказаха голи приказки! Обещава и протака, за да стопира протест на родители и още…

Всички обещания на Румен Томов се оказаха празни приказки без реален резултат.Сега става ясно,че основен ремонт на течащия покрив на сградата на благоевградското Второ училище „Димитър Благоев“ ще се заложи в общинската инвестиционна програма за 2021г. Този път това е обещанието дадено от Томов в отговор на сигнал на Обществения съвет с председател Гергана Стойнева.

В началото на октомври родителите заплашиха с протести, ако спешно не се предприемат мерки срещу падащи керемиди и течове в учебни стаи. По предварителни сметки строително- монтажните работи ще възлязат на 130 000лв. Затова в писмото си до Обществения съвет Румен Томов отбелязва, че сумата ще се заложи в проектобюджета на общината за догодина.

Преди време родителите на учениците във II ОУ „ Д. Благоев“ протестираха срешу липсата на реакция от общината на спешния проблем, поставен в пет поредни писма и докладни записки от директорката на училището Милена Ковачева.

Голяма част от работата на Томов е свързана с обещания без реални резултати. И това е най-лесно, все пак обещаното не е като даденото или като направеното.

Румен Томов гръмко обеща, че ще реши проблема с мръсния въздух, но и до сега сме в челната класация с най-мръсен въздух в страната.

Томов обеща да вдигне приют за бездомните кучета, но такъв все още няма. Обеща реконструкции на редица улици, но и те не са факт.

Училищата в общината се молят и си чакат парите, онкоболница чака така необходимите 200 000 лв. гласувани от ОбС в бюджета и пак нищо…

Такъв беше и случая с решаването на проблемите с шума на ул.“Трети март“, където инвалиди играят тенис на маса и тропат на съседите.

Обеща реализацията на проекти и решаването на редица проблеми в града, но си останахме само с обещанията…

Явно това е неговият стил, да обещава, а действия да няма никакви. Не така стои въпросът обаче с други неща, с които той има пряка връзка. Завчера гръмна скандалът със „спящия полицаи“, поставен точно пред дома му. Преди седмица пък беше асфалтирана улицата на зам.кметицата му. Е, някои неща могат и да се случат и бързо!

Факт е обаче, че редица проблеми в града си остават висящи, а на вратата чукат нови избори. Хората изгубиха доверие и не вярват на голи обещания, те искат конкретни действия и бързи решения.

Свързани новини

Безплатни медицински прегледи в Кресна

vesito

Кметовете разполагат с още седмица за почистване на речните корита

vesito

Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявиха награда от 50 000 лв. за откриването й

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.