Кметът на Благоевград на работна среща между преподаватели и ръководители на здравни заведения

Кметът Методи Байкушев по време на среща за акредитация на специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“ към ЮЗУ: Имате решителната и категорична подкрепа на Община Благоевград
Кметът на Благоевград Методи Байкушев присъства на работна среща между преподаватели и ръководители на здравни заведения във връзка с предстоящата акредитация на специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“ към Факултет „Обществено здраве, здравни грижи и спорт“ в ЮЗУ. Тя се проведе в сградата на I УК към Югозападен университет „Неофит Рилски“.
По време на срещата той подчерта огромната роля на преподавателите за подготовката на кадри в сферата на здравеопазването.
„Искам да изразя от името на Община Благоевград решителна подкрепа към катедра „Здравни грижи“. Запознат съм с острия недостиг на специалисти, наясно съм и че медицината не може да съществува като услуга без да имаме полаганите грижи от медицинските сестри и акушерите“, каза кметът Байкушев.

Свързани новини

Николай Шушков в Рилци: Местната власт в Благоевград се разправя с инакомислещите, ще сложим край на това!

vesito

Започва авариен ремонт на довеждащ водопровод в село Баня

vesito

Кметът на община Сатовча с поздравителен адрес по случай 8-ми март

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.