За обира на инкасо автомобил в Благоевград: Намериха изоставена опожарена кола!

Край пътя в близост до Мало Бучино бе открит изоставен и опожарен автомобил, предполага се, че най-вероятно извършителите на обира са избягали с него.

Към момента тече оглед на автомобила и те първа ще се установи дали точно с нея са избягали извършителите, припомняме, че те са 3 неидентифицирани лица пак по неофициална информация. Били са въоръжени, единият успява да простреля охранителя на инкасо автомобила. Обирът бе извършен рано сутринта в събота в центъра на Благоевград – площад „Македония“.

Простреляният охранител бе откаран в болнично заведение в Благоевград, но тъй като неговото състояние се влоши го откараха във ВМА. Към момента информация сочи, че охранителят е с опасност за живота.

Свързани новини

В Сандански обявяват свободните места в детските градини след първи етап

vesito

Палят светлиниите на Коледната елха в Кресна

vesito

ПОРАДИ РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ НА ЕСО НА 7, 10, 18 И 19 ЮЛИ 2023 Г. ЩЕ БЪДЕ ПРЕКЪСНАТО ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО В НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА САНДАНСКИ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.