Катастрофи в Благоевградско! „Мерцедес“ се преобърна, мотоциклет „БМВ“ се заби в „Мазда“ на Предел

Вчера около 16:20 часа на четвъртокласен път в района на хижа „Вихрен“, 48-годишен мъж от гр.Банско, управлявайки мотопед, без марка и регистрационен номер и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещното движение и се блъска в лек автомобил „Ауди“ с 44-годишен водач от гр.Банско. При инцидента, с три спукани ребра и контузия на бял дроб, е пострадал мотопедистът, който е оставен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Около 18:30 часа на 22.07.2020 г. на път II-19 между с.Градево и гр.Разлог, мотоциклет „БМВ“ с 29-годишен водач от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се блъска в задната част на лек автомобил „Мазда“, който се е движил пред него, в резултат на което с фрактура на лявата предмишница и контузия на шията е пострадал мотоциклетистът. Той е транспортиран за лечение в гр.София, без опасност за живота.

Около 22:50 часа на 22.07.2020 г. на пътя между с.Огняново и с.Скребатно, общ.Гърмен, лек автомобил „Мерцедес“ с 23-годишен водач от с.Рибново, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в дясно от пътното платно и се преобръща. С натъртване на лявото рамо е пострадало 16-годишно момче от с.Рибново, което е пътувало в автомобила. След извършен медицински преглед момчето е освободено за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.Сн.архив

Свързани новини

Шампионът по сумо от Полена: Най-голямата ми мотивация за победа е синът ми

vesito

Тъжна вест! Медицинска сестра в МБАЛ-Благоевград загуби битката с коронавируса

vesito

Почина бизнесмен от Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.