Лидерът на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков и Цв. Паунов се срещнаха с кмета на Добринище

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и областният координатор на партията за Благоевградска област и евродепутат Андрей Новаков се срещнаха с кмета на Добринище Петър Галчев.
„Добринище е атрактивна туристическа дестинация и заедно с Банско трябва да се продължи активно работата по посока запазване на потока от туристи, въпреки пандемията”, каза Цветомир Паунов. Според него сега е важно ангажираните в туристическия бизнес да са по-гъвкави, да използват всички инструменти, които правителството предвиди за справяне с кризата заради КОВИД-19, като се спазват всички условия и изисквания, за да е под контрол здравната ситуация. „Усилията на всички трябва да се насочат за подготовка на предстоящия зимен сезон и максимално да се използват възможностите и ресурсите сега, за да се намалят негативните последствията от пандемията”, коментира още административния секретар на ГЕРБ.
Кметът Петър Галчев уточни, че засега туристите не са малко, през уикендите Добринище е пълен с гости и въпреки че има спад, той не е тревожен. „Добринище предлага устойчив туристически продукт, интересни атракции. Къщите за гости се посещават от редовни клиенти, затова разчитаме на живата реклама”, уточни кметът Петър Галчев. Той призна, че кризата с коронавируса се е отразила и на тяхното населено място – делегираният бюджет е намален, заради това вместо предвидените пет улици, ще се ремонтират две.
Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков уточни, че за последните 6 месеца за трети път е в Добринище и е впечатлен от активността на партийната структура. Според него съвместната работа с народния представител Александър Мацурев дава добри резултати, като за последните месеци са разкрити четири нови квартални клуба на партията, по време на карантината са подпомогнати повече от 200 души.

Свързани новини

Община Разлог с рекорден годишен бюджет в размер на почти 80 милиона лева

vesito

Община Благоевград е домакин на Държавно лично-отборно първенство по спортна гимнастика за купи „Република България“

vesito

Тъжна вест! Почина уважавана преподавателка от Математическата гимназия в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.