Запалиха светлините на коледната елха в Якоруда, кметът Мехмед Вакльов обеща: Пистата в местността „Трещеник“ скоро ще се отвори   

Коледното настроение обхвана и Якоруда. Кметът на града Мехмед Вакльов запали светлините на коледното дърво, поставено в центъра на града.Там се проведе и  празнична програма – концерт на детски танцови и музикални състави.

Дядо Коледа също пристигна, за да се снима с децата и да чуе какви са коледните им желания.

Запалването на светлините на коледната елха е символ на предстоящата топлина и уют в домовете ни и светлия празник, който ще прекараме с най-близките си хора.

„В тази връзка, искам сърдечно да поздравя всички братя и сестри християни с предстоящите коледни празници, както и всички жители на Община Якоруда с предстоящите новогодишни такива. И тъй като сме в месеца на подаръците, искам да уведомя жителите на общината, че в най-скоро време пистата в местността „Трещеник“ ще бъде отворена и всички деца от Якоруда ще могат да я ползват напълно безплатно. Нека всички изживеем едни щастливи и споделени празнични дни!“, каза кметът Мехмед Вакльов.

Свързани новини

Югозападният университет „Неофит Рилски“ проведе университетски форум по предприемачество

vesito

Похвално! Николай Вакареев, Петър Мицин и Венцислав Айдарски са почетни граждани на град Сандански

vesito

Ансамбъл Пирин, Биг бенд, Камерна опера и Градска художествена галерия да станат културни институти, предлага кметът Байкушев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.