Жена е 3 месеца без шофьорска книжка, кръвните й проби се бавят

След направен бърз тест за наркотици, който излиза положителен, шофьорската книжка на Ивелина Желязкова е отнета, а автомобилът ѝ е конфискуван и със свален номер.

„Полицията ме спря при прибиране към вкъщи за рутинна проверка. Направих полеви тест за наркотици и ми отчете амфетамин. Аз не се съгласих с резултата и дадох кръвна проба. Наркотици не съм употребявала през живота си. Преди да се кача в колата, не съм взимала нищо“, разказа Ивелина Желязкова за Би Ти Ви. Кръвните проби на жената се бавят, няма и информация защо и какво се случва с резултатите. Самата Желязкова си обяснява положителния тест с приемането ѝ на енергийна напитка, преди да се качи в колата, тя не пие никакви лекарства. От отнемането на книжката ѝ са минали 3 месеца, през които Желязкова не може да закара детето си на училище, нито баща си в болницата. На жената е казано, че може да чака 6 месеца за резултата от кръвните проби.

Свързани новини

Трагедия в Кърджали: 33-г. родилка почина, и нероденото й бебе е мъртво

vesito

Напаст от кърлежи, много хора са ухапани

vesito

Голяма промяна по гръцките плажове

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.