Времето днес, прогноза за петък, 9 февруари

През нощта ще е почти безоблачно, със слаб до умерен вятър от юг-югозапад, предаде БНТ. Минималните температури  ще бъдат между 0° и 8°, в София около 3°. На места сутринта видимостта ще бъде временно намалена от мъгли, но през деня в по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините – умерен югозападен вятър и максималните температури ще бъдат по-високи, в сравнение с вчера, между 17° и 22°, в София около 17°. По Черноморието сутринта, главно по южното крайбрежие, видимостта ще бъде намалена, а след обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са от 19° до 22°. Вълнението на морето ще се усили до 2-3 бала. Ветровито ще се задържи за пореден ден в планините, с умерен, временно силен вятър с посока от запад-югозапад. Температурите ще продължат да се повишават – по високите върхове ще са вече над нулата, а най-чувствително ще бъде затоплянето в планинските курорти – максималните температури там ще са от 7° на Алеко до 14° в Боровец и 16° в Пампорово.

Свързани новини

МРРБ си поиска обратно 550 000 лв. , дадени за апаратура в Ковид отделението на МБАЛ Гоце Делчев, ползвала се и от други болни

vesito

Проверяват за замразено агнешко, продавано за прясно

vesito

Бесен полицейски екшън в Сандански заради фаталните Валентина и Виктория

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.