Демонстрация на ново поколение електрически автобус ще бъде направена в Благоевград

Новият 12-метров напълно електрически автобус на ИСУЗУ ще бъде представен в Благоевград.
Демонстрацията е предвидена за 20 юни от 11.00 часа на площадното пространство между РЗИ и ДТ „Никола Вапцаров“ (при входа за подземния паркинг).
В рамките на инициативата представители на доставчика ще запознаят обществеността с възможностите и параметрите на превозното средство, ще бъде направена и обиколка на града, като жителите ще могат да се возят безплатно.
Електрическият автобус, който ще бъде презентиран е създаден за услугите на обществения транспорт.
Съвсем скоро, в резултат на реализиране на проект „Интегриран градски транспорт на град Благоевград“, ще бъдат доставени шест електробуса, които ще обслужват линии, като транспортната схема е в процедура по одобрение.
Те ще бъдат оборудвани с таблети, които ще дават пълна техническа информация, в това число за нивото на батерията на електромобила, оставащ пробег и т.н.
Размерите на автобусите са съобразени така, че да обслужват по-малки улици от второстепенна улична мрежа.
Ще бъдат изградени и три двойни зарядни станции, които ще обслужват електробусите, а на спирките на градския транспорт ще бъда поставени електронни табла, даващи точна и ясна информация за разписанието и движението на автобусите по минути. Същите ще бъдат снабдени и с гласова система, която ще бъде в помощ на незрящите хора.
Може да бъде изображение с тролей и текст, който гласи 'ISUZL BUS EURO TOUR 23 покана имаме удоволствието да ви поканим да тествате новия CITIVOLT 12. ISUZU TSUZU ANADOLU ISUZU ISUZU запознайте ce отблизо предимствата на 12-метровия, 100% електрически градски автобус, автобус,създаден създаден за услугите на обществения транспорт във всеки съвременен град. дата: 20.06.2023 начало: 11:00 исубус място: гр. благоевград, ул. „митрополит зад сградата на община благоевград GPS координати: 42.022465 23.095455'

Свързани новини

Фестивал на здравословния живот „Здравей, Здраве“ в Благоевград

vesito

Деца закичиха с мартенички кмета Владимир Москов

vesito

Николай Шушков в Рилци: Местната власт в Благоевград се разправя с инакомислещите, ще сложим край на това!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.