СЛЕД ТЕЖКАТА ДУМА НА ПРЕЗИДЕНТА: Гешев: В името на Отечеството тази борба продължава

На 12 юни ВСС установи, че има основания за предсрочното му освобождаване поради действия, които накърняват престижа на съдебната власт. Битката за справедливост не е само моя лична битка, битката за справедливост е битка на целия български народ“. Това написа в профила си във Фейсбук Иван Гешев.

„Няма по-важно нещо на света от истината. Справедливостта е резултат от истината. Дали тези „политици”, които изкривиха истината и несправедливо ме отстраниха заради думите „политически боклук, извинявам се за израза” – дали по този начин ще постигнат одобрението на хората“, пише още Гешев. „Дали безогледното пренебрегване на фундаментални правни принципи и зачеркването на жизненоважни принципи като демокрацията и справедливостта ще бъде възприето от народа за нормално“, допълни той. „В името на Отечеството тази борба продължава“, подчерта Гешев.

Свързани новини

Спирка се срути върху деца в Дунавци

vesito

Трима наши в топ 15 на световното по ускорен шах

vesito

Горещата тема „Бачиново“! Томов си прави оглушки и шикалкави, не изпълнява решение на ОбС. Съветници вкарват искане съдът да го задължи и сигнал до прокуратурата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.