Форум-театралното представление „Цената на избора“ в Гоце Делчев

„Цената на избора“
Тийн-таланти от НПГ “Димитър Талев“ поставят темата за насилието чрез форум-театралното представление „Цената на избора“. Всичко започва като безобидна заигравка и невинен летен романс, превърнал се в емоционална катастрофа. Една история, в която може да потъне всяко момиче и която ни напомня колко важно е да внимаваме в изборите си.
Представлението е част от проекта „Нова нагласа“ на Театър „Цвете”, финансиран от Министерство на Младежта и спорта.
Проектът включи ученици и младежки работници от гр. Гоце Делчев и още 7 града в страната. Участниците преминаха семинар по правата на човека и неформално обучение за предпазване от рисково поведение в проблемни ситуации чрез средствата на театъра. Обучението в арт техники завърши със създаване на представления, в които младите актьори заедно със свои връстници търсят решения при неблагоприятни обстоятелства, с които се сблъскват в ежедневието си.
Заповядайте на 6 ноември от 13:00 в салона на ресторант „Орбел“, гр. Гоце Делчев!
Може да бъде изображение с 3 души, усмихнати хора и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 3 души и танцуващи хора

Свързани новини

Черна вест! Почина уважавана учителка от Благоевград

vesito

От утре започва третиране на тревните площи на територията на община Кресна

vesito

Община Благоевград отнесе акт заради неразбориите около минералната вода

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.