Делян Пеевски: Доволен съм, че свършихме работа на хората, постигнахме съгласие. Смятам, че протестите ще спрат

В момента всички са в политическа кампания за местни избори, не исках панаири, обясни той защо е бил против излъчването на живо

Доволен съм свършихме работа на хората. Постигна се съгласие. Смятам, че и протестите ще спрат. Това заяви народният представител Делян Пеевски след края на продължилите повече от осем часа преговори с представителите на миньорите и енергетиците. Пеевски бе оптимист за това към договореното съгласие да се присъединят и тези, които са останали да го съгласуват със структурите си. Той даде много висока оценка на начина, по който е форматирано споразумението.

Дълго преговаряхме. Всичко беше успешно за нас, надявам се и за хората, коментира Делян Пеевски. В отговор на журналистически въпрос защо медиите не са допуснати да присъстват на преговорите, Пеевски коментира : В момента всички са в политическа кампания за местни избори. Ние бяхме там за да работим за хората, а не да си правим политическата кампания. Не подкрепяме законопроектите за службите, вече съм си казал мнението, отговори Делян Пеевски на въпрос, свързан с предложението за сливане на службите, внесено в Народното събрание.

Премиерът Денков, каза, че държавата няма да затваря административно въглищни централи, пазарът щял да реши, кои ще останат.

Свързани новини

Кметът на Сандански А. Стоянов осъди полицията на 10 хиляди лева за незаконен арест

vesito

Внимание шофьори: Ремонти по автомагистрала „Струма“

vesito

50 пожара и един загинал в страната за денонощие

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.