Време е за развлечения! Хотелски комплекс „Боже име“ привлича клиенти с уют, чистота и вкусна храна

Изискан интериор и неповторима атмосфера от зеленина посреща гостите в Хотелски комплекс „Боже име“. Комплексът се намира в планинското село Балдево, което е на 4 км. от село Огняново.

Стилното изпълнение на целия хотел, безупречната чистота и безкомпромисното ниво на обслужването привличат все по-голяма аудитория.

Хотел „Боже име“ е подходящият избор за хора, които обичат качеството на разумните цени. Хотелът може да посрещне специалните нужди на всички свои посетители, за да могат те да проведат своите делови срещи на високо ниво, да хапнат вкусна храна и да си починат при невероятна тишина и зеленина.

Ваканционният комплекс е заобиколен от красива природа, предлага просторна и слънчева плажна зона с басейн и шезлонги, просторен ресторант с места на закрито и сенчеста лятна част.

Хотелската част е изградена самостоятелно на терасовидна площадка. Широка алея със зеленина и цветя отделя студията от плажната зона като така се гарантира спокойствието на почиващите. Студията са подходящи за семейства, обзаведени са с вкус и с грижа за пълния комфорт на гостите.

Хотелски комплекс „Боже име“ е отлично място за семейни тържества, сватби, фирмени партита или корпоративни събития, бизнес срещи с коктейл и др.

Тел. за резервации: 0897 923140

 

 

 

 

 

 

 

Свързани новини

След 10 години чакане: Започва ремонт на ГКПП „Станке Лисичково“

vesito

„Вълшебството на Коледа“ за децата на Сандански!

vesito

Информационен бюлетин на ОДМВР-Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.