Времето днес, прогноза събота, 9 септември

През нощта в източните райони вятърът временно ще се ориентира от север и ще е умерен, предаде БНТ. Сутринта ще бъде сравнително хладно с минимални температури м/у 10 и 16°, по Черноморието – до около 19-20°. Максималните слабо ще се повишат и ще са между 26° и 31°, в София 26°. Ще се задържи слънчево, в комбинация със слаб, в Източна България – до умерен североизточен вятър.

Слънчево, но и ветровито ще се задържи по Черноморието. Ще духа умерен североизточен вятър, който през деня ще отслабне. Максималните температури ще са около 26°-28°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето остава около 3-4 бала. Слабо затопляне предстои и в планините – максималните температури в курортите ще са от 14° на Алеко до 18-19° в Боровец и Пампорово; в Банско – 22°.

Свързани новини

Знакови убийства от прехода: Два куршума в главата на молдовеца Степан Рибаков

vesito

MrBit регистрация е вече достъпна за българи

vesito

Експерти в Банско: Има висока лавинна опасност в Пирин

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.