Времето днес, прогноза за сряда, 24 януари

През нощта ще бъде безоблачно, в много райони – почти тихо, с минимални температури между минус 8° и 0°, в София – около минус 8°, а в много райони от страната видимостта ще е намалена от мъгли, предаде БНТ. През деня ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е от запад и ще е слаб, в източните райони – до умерен, но вечерта ще се усили. Максималните температурите ще са между 1° и 8°, в София – около 3°.

По Черноморието денят на много места ще започне с мъгли, които обаче бързо ще се разсеят до слънчево време. Ще духа до умерен северозападен вятър, а вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала. И в планините ще бъде слънчево. На места главно преди обяд ще е мъгливо. Ще бъде обаче ветровито, ще духа силен северозападен вятър, който вечерта още ще се усилва. Температурите там ще се понижат и максималните в курортите ще бъдат между минус 5 и 0 градуса.

Свързани новини

Феномен край Рилския манастир: Спасители откриха мистериозен камък

vesito

Акция на МВР днес срещу пияни и дрогирани шофьори

vesito

Цените на жилищата в Благоевград и областта и има ли търсене

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.