Хороскопът на Алена: Стрелците да се отдадат на рутината, Козирозите да проявят такт към колеги

ОВЕН

Не провеждайте разговори за назначаване на нови служители, които днес няма да са успешни за вас. Постарайте да приключите със служебните си задължения, които не търпят повече отлагане и може да ви създадат проблеми. Осъществете планирано пътуване, ако не е импровизирано. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, въпреки че основателна причина няма. Разсейте съмненията. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Разрешете точно днес и по  възможност без бавене служебен проблем, който ви притеснява от няколко дни без да осъзнавате защо. Не пренебрегвайте задълженията си. Очаквайте финансови постъпления. Коригирайте поведението си спрямо вашите стари и нови делови партньори, за да не ги разочаровате. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не трябва  да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Запазете спокойствие, ако искате да преодолеете служебните трудности с лекота и да не се окажете в ситуация без изход. Предпазвайте се от внезапни решения за инвестиции, ако нямате необходимата финансова стабилност. Не търсете в този ден място за нов офис. Не се колебайте, ако няма забрани и ограничения да предложите пътуване на любимите си хора. Тези от вас, които могат да си го позволят да посетят любимо заведение, а след това се отдадат на сексуални наслади.

РАК

Справяте се отлично със служебните си задължения, но сте уморени  и  е възможно да не успеете да приключите със задачите си до края на деня, но този факт не е повод за депресия и притеснения. Подобрете финансовото си състояние. Избягвайте конфликти с бизнес-партньорите си. Бъдете внимателни, ако имате спешна задача. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях, ако искат да намерят бързото им решение. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ЛЪВ

Сутринта ви  радва новина за предстоящо пътуване зад граница, което отдавна планирате. Със старание приключете задачите си, за да сте спокойни. Анализирайте ставащото на работното си място, за да си спестите конфликти с ръководството заради нещо недоизречено и неизяснено. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани, което няма да се хареса на партньорите ви. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка.

ДЕВА

Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Надявате се, че ще ви предложат служебно пътуване, но то ще забави завършването на служебните ви задължения и ще ви създаде проблеми с вашите началници. По-добре го отложете. Пътуване със семейството сред работа, дори и до близко приятно за всички заведение, е начин да се освободите от напрежението и да разнообразите деня си. След вечерята  се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Използвайте този ден и намерете полезна информация, която ще помогне да напреднете във вашето професионално развитие. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителни работа. Предпазливостта е задължителна, ако искате успехът да е с вас и да се справите със задачите си за деня. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Развалете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

СКОРПИОН

Разбиранията ви за организацията на вашата работата противоречат на тези на вашите колеги, а и никак не им се работи. Въпреки трудностите, които ви създават, вие се справяте с успех. Бъдете склонни на компромиси. Справяте се без усилия, но ядовете от сутринта, които ви е създал ваш колега са причина да работите по-бавно от обичайното. След края на работния ден си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели, но само ако взаимно няма да си досадите. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

СТРЕЛЕЦ

Отдайте се на рутината, ако сте решили, а сте дейни работохолици. Пътувайте делово, но ако сте напрегнати заради служебните си задачи, по-добре е да останете на работното си място. Не се впускайте в начинания, защото ще допуснете сериозни финансови загуби, които трудно и след много време ще успеете да възстановите. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, защото каквото и да ви възложат все нямате време. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Не провеждайте делови разговори, без значение дали сте в отпуск или сте на работа, защото може да си навредите. Денят изисква крайна предпазливост от ваша страна. Задълженията не ви позволяват да се отпускате, затова се постарайте да отхвърлите най-неотложните си задачи. Проявете такт към колегите си. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

ВОДОЛЕЙ

Не се доверявайте на странични съвети. Обмислете професионалните си планове. Вашата активност ще окаже влияние на работата ви. Очаквайте новина за финансови постъпления. Чувствате се уверени в себе си, в знанията си и в професионалните си възможности, но въпреки това успехът може да ви изневери. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

РИБИ

Пропуснете деловите разговори, ако са свързани с обсъждане на нови проекти и не сте добре подготвени. Избере ден в който ще съумеете да се представите добре. Заемете се с текущите служебни задължения преди края на месеца. Подобрете материалното си състояние, без да предприемате цялостна промяна на работното си място, защото  ще е грешка. През деня работете активно, а вечерта се отдайте на приятни емоции, разкрасете си и очаквайте романтична среща. При стабилна връзка или ако сте семейни не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Близнаците да решават бързо, Раците в семейни конфликти

vesito

Хороскопът на Алена: Нови възможности за изява на Овните, търсят, но не намират грешките на Телците

vesito

Хороскопът на Алена: Везните създават спокойствие и хармония, Скорпионите да преценяват думите си

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.